Jenzen byggeriet industrien

Vi rekruttering er en specialist konstruktion agentur. Jenzen byggeriet opererer seperate Byggeri Divisioner, der kan levere vikarer Labour, Mechanical & Electrical, CIVILS & anlægsoperatører og ledelse. Vi leverer midlertidigt byggeri personale til både lokale og nationale konstruktion klienter.

Rekruttering entydigt har en leje plante division. Vi kan levere en bred vifte af betjent eller self drev byggeri plante fra sin store moderne flåde.

Hvilke jobs tilbyde Jenzen byggeriet?

planlægger at byggeVores virksomhed arbejder tæt sammen med byggefirmaer af alle både til at levere specialiserede rekrutterings- og personalemæssige tjenester størrelser og kandidater.
Jenzen er hurtigt blevet den store partner for byggebranchen. Vi henvender os til de vigtigste sektorer inden for byggebranchen, herunder bolig, erhverv, institutionelle og industrielle divisioner som vi sigter mod at sætte den højeste standard af professionalisme og kvalitet i arbejdsformidlingen.

Vores agentur Jenzen byggeriet har til formål at hjælpe bygningsarbejdere, håndværkere, arbejdere og fagfolk, når man ser at finde ny beskæftigelse. Hvis du er på udkig efter et job i byggeriet, du kom til det rigtige sted. Vi har skabt en ny standard i bemanding og rekruttering til handelsfolk i byggeri og industrien markeder. De mennesker, vi ansætter er professionelle, erfarne, faglærte arbejdere, der kommer fuldt udstyret og klar til at udføre det arbejde, du har brug for.

Kvalificerede medarbejdere er grundlaget

jeg anbefaler

Bygning Jenzen tilbyder personalemæssige fleksibilitet, hjælpe din virksomhed holde tidsplanen, når du sakker bagud. Hvis en tidsfrist er blevet flyttet Jenzen byggeriet
op, en nøgle medarbejders kaldes i syge uventet, eller du bare har brug for et ekstra sæt hænder, kan vi rekruttere og personale kvalificerede mennesker til at hjælpe dit team komme tilbage på sporet.

Jenzen byggeriet – tilbyder alle medarbejdere en positiv erhvervserfaring, værdifuld træning og en sund fordele pakke; den opmærksomhed og respekt, vi tilbyder vores medarbejdere betyder, at vi er i stand til at tiltrække og fastholde de bedste handelsfolk i din branche. Vores store pulje af dygtige kandidater betyder, at vi aldrig behøver at sende ukvalificeret personale til dit job site – og vi aldrig vil.

Samarbejde med førende byggefirmaer.

Uanset om du er på udkig til personale et raffinaderi, kraftværk, rørledning eller mine, vil vi hjælpe dig stable dit team med de bedst mulige håndværkere til netop dit projekt. Jenzen byggeriet vil arbejde tæt sammen med dig for at rekruttere og personale Industrielle positioner for din bestemt marked.

Arbejderne Vi leverer kommer fuldt udstyret og professionelt uddannet, med en kan-do attitude og din tilfredshed garanteret. Fordi vi giver vores håndværkere med fuldtidsarbejde, konkurrencedygtige lønninger, en fordele pakke og flere uddannelsesmuligheder, vi er i stand til at tiltrække og rekruttere en stor pulje af kvalificeret arbejdskraft – nogle af de bedste kandidater på det industrielle marked i dag.